HTML

Számozott Történetek

Sziasztok kedves idetévedt Olvasók! Ez nem annyira blog, mert nem ez volt a szándékom vele. Nem a velem megesett érdektelen dolgokról fogok szólni, inkább az érdekesekről, ezek azonban nem naplóbejegyzések, hanem a régvolt naplóm letisztult részei. '97 óta írok naplót, de úgy 2005 táján végleg felhagytam vele, mert átalakult az egész, rövid gondolatokká, történetekké és ezeknek a gyöngyszemeknek a strukturális szerkezetemben a Számozott Történetek nevet adtam, mely egy gyűjtőnév és stilisztikailag 11 kötetet foglal magában külön alcímekkel. (Mint: Korai Történetek, Gondolatok Könyve, Újabb Történetek, Képek Könyve stb.) Jelenleg 3500 ilyen történetem lehet, ezeket dolgozom fel folyamatosan, lassan az 1000-hez közelítve, melyeket Varga Laci barátom ékesít eredeti és csodálatos grafikáival. Ezekből fogok itt szemezgetni, amit ti bátran véleményezhettek. Hamarosan szeretném kiadni is ezeket a történeteket, eképpen a szervezők, kiadók, mecénások és segítők megkeresését örömmel fogadom. A Számozott Történetek mottója: "Ez vagyok én, és ez a véleményem, ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne meggyőzni ennek az ellenkezőjéről. Most azonban így gondolom." ***************************** Még megemlíteném, hogy énekelek-gitározok zenekaromban "...A Többi Néma Csend" -ben, aki kíváncsi ennek gyümölcsére, az itt belehallgathat: www.myspace.com/atobbinemacsend. És feltehetően majdan újra elindítjuk a Battai Szalon című nagy múltú irodalmi és művészeti folyóiratot, melynek hasábjaira minden író, költő, grafikus, képzőművész jelentkezését örömmel várjuk. Jó szórakozást mindenkinek! Benedek Laci oofalu@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Mit tegyünk, ha levágjuk az ujjunkat?

2009.05.31. 22:18 oofalu

 

SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK

 

Mit tegyünk, ha levágjuk az ujjunkat?

 

507.

 

 

A levágott ujjat betesszük egy zacskóba és lezárjuk, ezt pedig egy másik zacskóba, amelyben jég van. A zacskó azért kell a jég vagy a hűtött dolgok közé, mert a kiolvadó dolgok tönkretennék az ujjat. A lényeg, hogy a levágott testrész 0 és 5 fok között legyen. Így lehet menni vele a kórházba, hogy visszavarrják. Már csak a vizitdíjat kell kifizetned, a tajkártyádat keresgélned és az előtted várakozó 15 nyugdíjast kivárnod. Mire sorra kerülsz közlik veled, hogy itt nem vállalnak ilyen beavatkozást, menj át egy másik kórházba. A másikban közlik, hogy nem tartozol abba régióba, ezért átküldenek egy harmadikba. Végre itt is sorra kerülsz a háziorvos letol, miért nem a sebészetre mentél, a sebész pedig röntgenre küld, és ha megvannak a leletek, még talán vissza is varrja, de csak azért, mert neki már nincs szíve tovább küldeni, mert akkor már tényleg üszkösödne a visszavarrt ujjad.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oofalu.blog.hu/api/trackback/id/tr1001155834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása